+31 (0)50 7271030

Normakk sponsort G Voetbal

NORMAKK zet zich in voor G Voetbal in de regio

Normakk is maatschappelijk betrokken en sponsort verschillende (sportieve) initiatieven. Waarom? Wij vinden het belangrijk dat een stichting of vereniging opvalt in het uitdragen van haar waarden en normen. Dit is zeker het geval bij de voetbalvereniging VV ONR in Roden. Zij zijn al meer dan 50 jaar een begrip. Het is een hardwerkende, sportieve en gezellige vereniging met het hart op de juiste plaats. Wij dragen VV ONR al jaren een warm hart toe en nu zet Normakk zich in voor de stichting G voetbal, die is ondergebracht bij de VV ONR.

G voetbal, wat is dat?

G Voetbal staat voor passend en speciaal voetbal voor jong en oud. Het plezier in het voetbalspel dat de leden van de stichting G voetbal hebben is aanstekelijk. Hun enthousiasme en harde werken zie je terug in hun spel. Een wedstrijd van de G voetballers is puur genieten. De stichting bestaat sinds maart 2015 en zij willen het G voetbal binnen de gemeente Noordenveld bevorderen en ondersteunen. Erkenning is voor de stichting erg belangrijk en daar wilt Normakk zich graag voor inzetten.

Sportieve sponsoractie

Vanaf het ontstaan van stichting G voetbal in 2015 sponsoren wij met Kwtnn* de spelersbus. En nu zijn we ook een van de deelnemende bedrijven van het oranjeboekje van de ONR. Voor deze gelegenheid heeft Normakk een sympathieke sponsoractie ontwikkeld om het G voetbal in deze regio te steunen en om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken voor hun harde werken.

*Koude -en Warmtetechniek Noord-Nederland

Hoe werkt het?

De sponsoractie werkt als volgt: het bonnenboekje is gevuld met mooie acties en aanbiedingen van bedrijven uit de nabije omgeving. Ook onze sponsoractie. Voor elke Normakk-bon die wij voor 1 juni 2019 ontvangen, storten wij €1,- op de rekening van Stichting G Voetbal Noordenveld. De bonnenboekjes worden momenteel op de vereniging uitgedeeld dus mis ze niet! We verklappen alvast dat als deze actie goed wordt ontvangen Normakk vaker dergelijke acties zal organiseren. Hou ons en onze website in de gaten en vergeet ons niet te volgen op Facebook!