+31 (0)50 7271030

Foto blog 43

Normakk zet in op duurzaamheid: partnerschap met Stichting Klimaatwerk

Normakk heeft een primeur. Wij zijn sinds kort officieel partner van Stichting Klimaatwerk. Stichting Klimaatwerk is een initiatief van Yvonne en Suzanne de Weerd. Vorig jaar is het plan ontstaan voor het oprichten van een stichting ter bevordering van duurzaamheid en sinds maart 2021 is Stichting Klimaatwerk een feit.

Droom wordt werkelijkheid

Moeder en dochter sloegen de handen ineen en maakten van een langgekoesterde droom werkelijkheid. Suzanne de Weerd, medeoprichtster van de stichting is van huis uit zeer sociaal en maatschappelijk betrokken. Voor Normakk zette zij zich in het verleden al in voor diverse vrijwilligersprojecten en momenteel volgt zij de studie Social Work aan de Hanzehogeschool.
Stichting Klimaatwerk staat voor het financieel ondersteunen van uiteenlopende projecten die tot doel hebben de wereld een stukje duurzamer te maken. Daarnaast staat de stichting ook klaar om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Steentje bijdragen aan de natuur

De stichting voelt zich verantwoordelijk voor de natuur. Voor de grond waarop we leven en voor wat de natuur te bieden heeft. Door projecten en initiatieven te steunen die voorzien in het onderhoud en /of behoud van de natuur wilt Stichting Klimaatwerk har steentje bijdragen.
Te denken valt aan bosbeheer of het onderhoud van natuurgebieden. Het aanleggen van een voedselbossen en moestuinen in de eigenstraat of voor de voedselbank.

Maatschappelijk betrokken

Daarnaast voelt Stichting Klimaatwerk zich ook sterk maatschappelijk betrokken en wilt zij hulp bieden aan allerlei maatschappelijke initiatieven. Denk aan kleding-inzamel-acties, hulp bij integratie van vluchtelingen of het bevorderen van kennis over natuur en milieu.
De voorbeelden zijn legio en dit is slechts een kleine greep uit de talloze voorbeelden waarin stichting Klimaatwerk zou kunnen en willen investeren.

Toekomstplannen

Mooie projecten met Stichting Klimaatswerk zitten in de pijplijn, klaar om te worden uitgevoerd in 2022. Zo willen we jou, onze klant, in de nabije toekomst ook laten meeprofiteren van deze nieuwe samenwerking. Houd daarom onze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Op onze website vindt je meer informatie over onze samenwerking en kijk ook op de website van Stichting Klimaatwerk, www.stichtingklimaatwerk.nl.

Samenwerkingsprojecten

Stichting Klimaatwerk is een jonge stichting vol passie en enthousiasme en helemaal klaar om het verschil te maken. Normakk ziet dan ook veel potentie in toekomstige samenwerkingsprojecten. Door de jaren heen heeft Normakk zich geprofileerd als investeerder in diverse vrijwilligers projecten. Verwonderlijk is het dan ook niet dat wij enthousiast waren toen wij hiervoor benaderd worden. Wij zijn trots om partner te zijn van Stichting Klimaatwerk.