+31 (0)50 7271030

blog normakk

Normakk blogt!

Normakk start met bloggen! Waarom?

Steeds meer bedrijven erkennen de voordelen van energiezuinige bedrijfsvoering: investeren in energiebesparende maatregelen levert grote kostenbesparingen op. Maar hoe pak je dat nou aan, duurzaam ondernemen? Welke investeringen zijn het beste voor mijn bedrijf? Regelmatig krijgt Normakk vragen van klanten over hoe het nou zit met energielabels en hoe het staat met de terugdringing van CO2 en hoe je als bedrijf hier aan kan bijdragen.

Advies en informatie geven op maat

Normakk is een keuringsbedrijf dat onze klanten helpt groener te zijn, duurzamer te ondernemen. Advies en informatie geven op maat, daar zijn we goed in en daarom start Normakk met bloggen. Zodat we op deze en andere vragen een antwoord kunnen geven.

Bloggen over de ins en outs van duurzaam ondernemen

Met de blog-berichten willen we u informeren over de ins en outs binnen onze branche en houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam ondernemen.
En we bieden nog meer: Normakk wilt met deze blog een platform bieden waar je je eigen verhaal kunt vertellen en vragen kan stellen. Want wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Hoe ervaren jullie alle wet-en regelgeving rondom verduurzaming? Hoe verlopen de aanpassingen van energiezuinige maatregelen in het bedrijf? Zijn er onderwerpen die nog onduidelijk zijn?

Wat kunt u van ons verwachten?

Twee keer in de maand berichten we op onze site over allerlei zaken die betrekking hebben op duurzaamheid.
Welke veranderingen zijn er gaande? Wat gebeurt er op het gebied van energie? En waar hebben onze klanten behoefte aan? Op deze plek willen we antwoord geven op deze vragen. Normakk houdt de vinger aan de pols. Wij zijn een keuringsbedrijf maar willen ook informeren.