+31 (0)50 7271030

Veelgestelde vragen

Normakk staat voor duidelijkheid en concrete antwoorden. Op deze pagina zetten wij de veelgestelde vragen voor u op een rij. Toch kan het zijn dat u nog meer vragen heeft. Staat uw vraag er niet bij? Stuur ons een bericht en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Is een EPBD -aircokeuring verplicht?

Een EPBD-aircokeuring is een controle van de airconditioningsystemen. Deze EPBD-aircokeuring moet iedere vijf jaar worden herhaald en is verplicht.

Welke diensten bieden jullie aan?

Normakk is een gecertificeerde keuringsdienst gericht op het controleren van bedrijfsinstallaties zoals airco-systemen en warmte-installaties. Wij zijn gespecialiseerd in EPBD-aircokeuringen. Daarnaast is Normakk bevoegd in het afgeven van energielabels voor zowel bedrijfspanden als voor woonhuizen. Normakk biedt maatwerkadvies en subsidieadvies aan voor bedrijven en particulieren ten behoeve van energiebesparing en het terugdringen van de CO2 uitsstoot.

U kunt zowel via de homepagina als via de header direct naar de gewenste dienst. U kunt een energielabel, energieadvies of subsidieadvies aanvragen. Vervolgens kiest u de specifieke dienst. Deze kunt u direct aanvragen via het aanvraag-formulier. U kunt natuurlijk ook bellen voor een afspraak. (050) 727 10 30.

Zijn jullie in het weekend bereikbaar?

Normakk is zeven dagen per week bereikbaar en dus ook in het weekend. Bel of mail ons voor een afspraak.

Werken jullie alleen in de Noordelijke provincies?

Wij opereren in heel Nederland.