Home / Subsidie advies aanvragen / De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE )voor particulieren
+31 (0)50 7271030

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE )voor particulieren

Bijdragen aan de vermindering van CO2-uitstoot.

De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft u een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

Particulieren kunnen gebruik maken van de investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Met deze regeling kunt u een tegemoetkoming krijgen bij het aanschaffen van duurzame apparatuur. De volgende duurzame apparatuur vallen onder deze regeling:
Zonneboilers,warmtepompen, pelletkachels en biomassaketels. Let op: De regeling geldt niet voor de aanschaf van zonnepanelen.

Verminderen van CO2-uitstoot

De overheid wilt met deze regeling particulieren (en bedrijven) stimuleren om over te stappen op het gebruik van duurzame warmte waardoor er minder gas hoeft te worden gestookt. Hiermee kan de uitstoot van CO2 worden gereduceerd.

De hoogte van het subsidie bedrag is afhankelijk van de beoogde energieprestatie. Normakk geeft u gericht advies over welke apparaten u kunt aanschaffen.

De ISDE-regeling is ingegaan per 1 januari 2016 en loopt door tot tenminste 31 december 2020. De aanvraag wordt gedaan via RVO.nl

Direct aanvragen!

Vraag hier uw energielabel, subsidieadvies of advies op maat aan. Normakk helpt u verder.
Wilt u eerst meer informatie van ons ontvangen? Geen probleem. Stuur ons uw vraag en wij nemen contact met u op.